Голова Міністерства енергетики України Володимир Демчишин заявив, що цієї зими в Україні не буде відключень електроенергії. Він зазначив позитивний тренд в питанні накопичення вугілля на ТЕС.

"До опалювального сезону будемо готові. Хочу всіх заспокоїти - віялових відключень цього року не буде", - сказав Демчишин.

Також міністр запевнив, що за останній тиждень українські склади поповнили ще 120 тисяч тонн вугілля. Він уточнив про необхідність запастись ще 1,5 мільйонами тонн вугілля.

Місяць тому в Міненерго готувались до зими не дуже позитивно. Працівники міністерства розробляли план відключення електроенергії на наступний рік.

Читайте також: Нові переговори по газу відбудуться 11 вересня – Демчишин

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Зазначимо, що в Міненерго остаточно ще не визначились, чи будуть відключати світло у деяких районах України. Але, на крайній випадок, чиновники підготували план.