Міністр енергетики й вугільної промисловості Володимир Демчишин заявляє, що його відомство наразі не бачить підстав для перегляду тарифів на газ для населення. Про це він сказав під час виступу у Верховній Раді, повідомляє Радіо Свобода.

"Більшість із вас бачила звіт "великої четвірки" (чотирьох найбільших аудиторських компаній) за тарифами, методологію і проведення розрахунків. Вони свідчать, що розрахунки проведені правильно. Насправді відповідь одна: на даний момент підстав для перегляду тарифів немає", – зазначив міністр у відповідь на критику деяких депутатів і вимогу знизити вартість газу для населення.

Читайте також: Росія відмовила Україні в додатковій знижці на газ

Володимир Демчишин, однак, сказав, що тарифи можуть переглядатися у майбутньому за умови скорочення імпорту газу і зниження ціни на цей енергоносій.

Раніше фракція "Батьківщина" повідомила про звернення до Генеральної прокуратури з вимогою притягнути до відповідальності посадовців, винних у завищенні, на думку депутатів, тарифів на газ для населення. В уряді неодноразово називали ці тарифи обґрунтованими.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще