З 14 по 21 вересня 2015 року за державною програмою енергоефективності банки видали кредитів на суму 51 млн. 430 тисяч гривень.

Про це повідомили в прес-службі Держенергоефективності.

"Цього тижня ми ще раз переконалися, що програма з енергоефективності стає все популярнішою. Це означає, що суспільству ми запропонували правильний підхід до реалізації проектів з енергозбереження", — сказав голова Держенергоефективності Сергій Савчук

Голови Агентства зазначив, що в країнах Європи, де були реалізовані аналогічні програми підтримки заходів з енергоефективності в житловому секторі, також використовувалися кредитні механізми. Це стосується країн, які стали найуспішнішими в даній сфері — Німеччини, Словаччини, Польщі, Литви, Румунії та інших. Вітчизняна програма розроблена з урахуванням їх досвіду.

Читайте також: Всі довідки відміняються з першого жовтня

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, що за статистичними даними за останні три тижні, з 1 по 21 вересня, видано кредитів на загальну суму 136,2 млн. грн. Загалом з моменту старту програми банками видано кредитів на заміну газових котлів та придбання енергоефективних матеріалів на суму 525,7 млн. грн. Загальна кількість кредитів становить 31 503.