Міністерство внутрішніх справ засудило необґрунтовані перевірки в ІТ-компаніях.

Про це за підсумками зустрічі з керівництвом МВС на чолі з Аваковим написав на своїй сторінці в Facebook заступник міністра економіки Максим Нефедов.

"Керівництво МВС також виступає проти необґрунтованих перевірок, вилучення серверів, навмисного псування устаткування та інших кричущих фактів. За їхніми словами, це явні, очевидні порушення "з підручника", з якими необхідно максимально боротися - і тут вони на нашому боці", - повідомив він.

На зустрічі представники МВС та Служби безпеки дійшли згоди, що треба частіше обговорювати такі випадки у форматі бесіді, щоб робота була більш конструктивна.

Захист бізнесу та ведення управлінської діяльності від цього лише виграватимуть.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Читайте також: Абромавічус прокоментував обшуки в IT-компаніях

Нагадаємо, що в Україні відбулася низка гучних обшуків у великих ІТ-компаніях. Після цього міністр економіки Айварас Абромавічус висловив стурбованість, а мер Львова Андрій Садовий запросив усі охочі ІТ-компанії перебратися до Львова.