Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має виплатити вкладникам банку "Фінанси та Кредит" більше 10 млрд гривень. Вже зараз держустанова шукає інвесторів та готується до ліквідації банку.

"Сума коштів фізичних осіб, яка може бути відшкодована Фондом, на 18.09.2015 за даними звітності становила 10,479 млрд гривень", - повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів.

Також у державній установі повідомили про необхідність знайти інвестора для виведення банку з ринку. Про це пише "Мінфін".

"У зв'язку з цим Фонд повідомляє про проведення пошуку потенційних інвесторів, які можуть бути залучені до висновку банку з ринку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гонтарева пояснила ухід банку "Фінанси та Кредит"

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Нацбанк визнав банк "Фінанси та Кредит" неплатоспроможним у середині вересня. Фонд гарантування вкладів виплатить кошти 93,2% вкладників, адже їхні суми не перевищували допустимі 200 тисяч гривень.