Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" ініціює проведення наради, щоб обговорити виконання ПАТ "Укрнафта" договору з реструктуризації податкового боргу.

Відповідні листи голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв направив голові Державної фіскальної служби Роману Насірову та голові правління "Укрнафти" Марку Роллінзу, передає РБК-Україна.

"22 жовтня 2015 року в 10:30 в приміщенні Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" (кімн. 424) планується проведення наради стосовно виконання ПАТ "Укрнафта" договору про реструктуризацію податкового боргу, укладеного в серпні поточного року з Державною фіскальною службою", - сказано в документах.

Читайте також: "Укртранснафта" втратила більше 500 млн грн через групу "Приват"

"Нафтогаз" вирішив скликати розширену нараду після заяви Насірова про розрив договору про реструктуризацію боргу "Укрнафти" і можливий зрив сплати дивідендів до кінця року.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Передбачається, що в нараді візьмуть участь представники ГФС, Мінфіну, "Укрнафти", СБУ та профільного комітету Верховної Ради України.

Нагадаємо, на початку жовтня "Укрнафта" виплатила державі дивіденди за 2014 рік розмірі 632,3 млн грн.

Після цього голова правління компанії попросив відстрочку для виплати решти суми боргу - близько 1,8 млрд грн.