Уряд розглядає варіант про виділення коштів на ліквідацію наслідків пожежі на нафтобазі під Києвом, який стався 8 червня 2015.

Такий пункт є в порядку денному засідання Кабміну.

У документі зазначено, що докладати з даного питання буде міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичюс.

Також у Кабміні планують обговорити передачу ДП "Київська державна регіональна технічна інспекція міського електротранспорту" у відання Мінінфраструктури.

Читайте також: Знайшли тіла трьох загиблих рятувальників у пожежі під Васильковом

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, що 8 червня цього року на нафтосховищі "БРСМ-Нафта" в Васильківському районі Київської області сталася пожежа, через яку загинули п'ятеро людей, включаючи чотирьох рятувальників. Гасіння тривало до 17 червня включно.

Правоохоронці повідомили про підозру інженеру і заступнику директора нафтобази за статтею "Порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах" кримінального кодексу. За рішенням Печерського суду працівників нафтобази посадили під домашній арешт.