Національна енергетична компанія "Укренерго" підписала договір з індійською компанією Kalpataru Power Transmission Limited.

Угода передбачає будівництво заходу лінії електропередач 330 кВ "Чорнобильська АЕС – підстанція "Північна" на підстанцію "Київська", передає УНІАН.

Вартість будівництва повинна скласти 15,3 мільйона євро. Термін виконання контракту складає 526 днів.

Читайте також: Фонд держмайна готує до продажу шість обленерго

За даними "Укренерго", договір підписали ще 21 жовтня за результатами міжнародних конкурсних торгів, які провели у відповідності з принципами і правилами закупівель Європейського банку реконструкції та розвитку.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відзначимо, що захід ЛЕП 330 кВ "Чорнобильська АЕС - "Північна" на підстанцію "Київська" є складовою частиною проекту з будівництва повітряної лінії 750 кВ "Рівненська АЕС - Київська".

Цей проект фінансує ЄБРР разом Європейським інвестиційним банком. Загальна вартість проекту становить 150 млн євро.