Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" збирається в 2016 році проіндексувати тарифи на перевезення пасажирів на далекі відстані на 30%.

Про це стало відомо зі слів виконуючого обов'язки заступника генерального директора "Укрзалізниці" Ігоря Бреуса, пише Delo.ua.

"Ми заклали у фінплані підвищення в два етапи: по 15% з 1 квітня та з 1 липня 2016 року, в цілому на 30%. У цьому році нас не підтримали в такому проханні. Це навіть не підвищення, це індексація тарифів", - сказав він.

Читайте також: Низку додаткових потягів вже призначили на новорічні свята

Бреус відзначив велику кількість пільговиків, що суттєво впливає на фінансовий стан справ у галузі залізничних пасажирських перевезень. "На сьогоднішній день у нас найбільша кількість пільговиків на всьому просторі СНД", - говорить заступник голови "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще