Засновник браузера Opera, Йон фон Течнер не приховує, що інвестував власні кошти в десяток перспективних українских стартапів і зізнався, що понад третина користувачів "Опери" - українці.

За словами Йона фон Течнера, він " інвестував в десяток стартапів. Плюс є фонд, одним з інвесторів якого я є. У портфелі фонду близько 30 проектів." Також він зізнався, що вкладає гроші лише в такі проекти, які, на його думку, є перспективними і на них можна заробити. Одним із таких напрямів став відомий додаток Dragonbox.

"Не можу сказати, що виділяю окремі напрямки. Я інвестував в ті проекти, які робили щось нове і цікаве. Наприклад, одна з перших моїх інвестицій - це додаток Dragonbox. Він приголомшливий! Dragonbox в ігровій формі навчає дітей і дорослих математики.", - повідомив Течнер під час інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

Читати також: Українські художники підкорили Париж

Течнер також зазаначив, що серед користувачів браузера "Опера" понад третина - це українці. "В Україні завжди була велика спільнота користувачів Opera (понад 35% українців у 2011 році користувалися Opera - ред.). Багато з них стали шанувальниками Vivaldi після того, як Opera обрала інший курс розвитку.", - наголосив бізнесмен.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, український проект Mars Hopper виграв перше місце в номінації People's Choice Awards у всесвітньому конкурсі NASA SpaceApps Challenge.