Довгоочікувана картина культового режисера Люка Бессона "Валеріан і місто тисячі планет" влетів Франції в круглу копійку. Бюджет фільму склав небачені для французького кінематографу 197 мільйонів євро.

Про це пише Cineuropa.

На сьогодні майбутня картина Бессона є абсолютним рекордсменом у Франції по бюджету. До цього найдорожчим вважався фільм "Астерікс на Олімпійських іграх", який обійшовся майже у 80 млн євро, а другим після нього - спільна французько-німецька картина "Озеро", бюджет якого оцінили в 66, 19 мільйонів.

У стрічці "Валеріан та місто тисячі планет", яку покажуть на великих екранах з 20 серпня, шанувальники побачать таких світових зірок як Джейн ДеХаан, Кара Делевінь, Джон Гудман, Ріанна, Ітан Хоук, Клайв Оуен, та Рутгер Хауер.

За словами режисера, французький фільм приверне увагу широкої аудиторії, оскільки знімався англійською мовою.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", шанувальників потішили новим трейлером "Валеріан і місто тисячі планет".