Студія Warner Bros. Pictures опублікувала на YouTube фінальний трейлер стрічки "Лицарі круглого столу: король Артур", який зняв британський режисер Гай Річі.

У фільмі розповідають про молоді роки короля Артура. Кульмінаційним став момент, коли він заволодів магічним мечем Екскалібуром та розпочав боротьбу проти тирана Вортігерна.

p>Головну роль у фільмі виконав 36-річний британець Чарлі Ханнем, який грав головного фаната "Вест Гема" у "Хуліганах Зеленої вулиці". Головний антигерой стрічки отримав зовнішність відомого актора Джуда Лоу.

Українська прем'єра "Короля Артура" відбудеться 11 травня цього року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", трейлер римейку фільму "Воно", знятого за однойменним оповіданням Стівена Кінга, став рекордсменом за кількістю добових переглядів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще