Радник голови МВС Антон Геращенко відреагував на інформацію про те, що вбивця екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова нібито живий.

У коментарі "Апострофу" Геращенко зазначив, що Павло Паршов мертвий.

Народний депутат заявив, що тіло Паршова у морзі, а також запропонував його адвокату Олені Кречетниковій організувати прес-конференцію, якщо вона може заперечити цю інформацію, та показати живого клієнта.

Також зазначається, що Геращенко зв'язувався з Кречетниковою. Адвокат запевнила його, що не робила заяв з приводу того, що Паршов живий.

Нагадаємо, російського депутатат у бігах Дениса Вороненкова застрелили 23 березня в центрі Києва. Вбивцею назвали саме Павла Паршова, який рік прослужив у Нацгвардії.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", адвокат Кречетникова розповіла у коментарях на Facebook, що Паршов нібито живий і не розуміє, що відбувається.