Попри те, що справи у лондонського Арсеналу у цьому сезоні йдуть не зовсім вдало, головний тренер Канонірів Арсен Венгер не втрачає оптимізму.

- Не хочу виходити на пенсію. Для мене відставка рівносильна смерті, адже я вже не молодий. Наступна гра - це моя надія на перемогу. Я ненавиджу програвати.

Я розумію наших фанів, які засмучені після поразок улюбленого клубу. Проте єдиний спосіб досягти перемоги – це йти до неї разом, - сказав наставник Арсеналу.

Зауважимо, що наразі Каноніри перебувають на шостій сходинці у турнірній таблиці. Від зони Ліги Чемпіонів їх відділяє 7 пунктів. Проте сьогоднішня перемога над Манчестер Сіті дає шанс скоротити відрив.

Також варто відмітити, що підопічні Венгера невдало грають проти клубів, що знаходяться вище у турнірній таблиці. Останні 25 матчів проти клубів із топ-6 закінчились лише двома перемогами Арсеналу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як вже повідомляв портал Знай.ua, Челсі сенсаційно програв у АПЛ.