Google представила нову версію сервісу Google Earth для web і Android. У нову версію сервісу Google Earth додали 3D-панорами міст і місцевості, інтерактивні екскурсії, кнопка "мені пощастить" для випадкового вибору місця на планеті, можливість зберігати закладки з улюбленими місцями та багато іншого.

У режим "Дослідник" доступно більше 50 інтерактивних екскурсій по найцікавішим місцям планети. У цьому режимі у користувача є можливість досліджувати місця разом з ученими, документалістами та експертами, які допомагають дізнатися більше про нашому світі. Тут є і 360-градусні відео, які дають користувачеві можливість озирнутися навколо.

Режим 3D-панорами показує великі міста з висоти пташиного польоту. Користувач може змінювати кут огляду камери на свій розсуд. На даний момент цей режим доступний тільки для самих великих міст і популярних місць.

Кнопка "Мені пощастить" переносить глядача у випадково місце, про яке показується коротка цікава інформація.

На даний момент оновлена версія сервісу Google Earth доступна тільки для останньої версії браузера Chrome для Android.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще