Хлопчик на ім'я Міка став популярним в мережі Інтернет після того, як прокричав прогноз погоди на імпровізованій студії швейцарського каналу TVO.

На студію він потрапив, відвідавши з батьками святковий захід в місті Санкт-Галлен, на якому канал TVO відкрив студію, де кожен, хто забажає, міг спробувати себе в ролі ведучого погоди.

Як видно з ролика, Міка зовсім не був готовий читати текст, який швидко з'являвся на екрані "підказки":

Новинна служба FM1Today розмістила на своїй Facebook-сторінці відео з хлопчиком, яке подивилися понад 200 тисяч користувачів. Багато з них залишили свої відгуки, в яких вони захоплювались манерою юного телеведучого.

Однак, незважаючи на таку неочікувану популярність, Міка сказав, що не хоче ставати ведучим погоди, оскільки він цікавиться тваринами.

А ось так провели свій прогноз погоди інші швейцарці:

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще