У четвер, 20 квітня, у повторному матчі чвертьфіналу Ліги Європи Манчестер Юнайтед у додатковий час здобув перемогу над Андерлехтом (2:1) і вперше вийшов у півфінал турніру. Однак цей успіх затьмарила травма коліна лідера атак манчестерців Златана Ібрагімовича, який на 90-й хвилині у боротьбі за верховий м'яч невдало приземлився на праву ногу, і колінний суглоб вивернувся у зворотний бік.

У підсумку швед зазнав важкої травми. На відновлення йому може знадобитися близько дев'яти місяців, через що він може завершити кар'єру. Контракт Ібрагімовича з МЮ завершиться після закінчення цього сезону.

Однак у понеділок, 24 квітня, Ібрагімович написав оптимістичний пост в одній із соцмереж:

- Передусім, дякую всім за підтримку і любов. Так, я отримав прикру травму, тому буду поза футболом на деякий час. Проте я обов'язково пройду через це і повернуся ще сильнішим. Якихось особливих проблем із відновленням не повинно бути. Відмовлятися від продовження кар'єри - не варіант. Cкоро побачимося, - відзначив 35-річний шведський нападник і підкріпив написане фото.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що хавбек Челсі Канте названий гравцем року в Англії.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще