Арнольд Шварцнеггер розвіяв чутки про своє припинення у зйомках "Термінатора", роботу над яким знову продовжить Джеймс Кемерон, повідомляє портал Slash Film.

«Не хочу називати це помилковими новинами, як це робить наш президент (президент США Дональд Трамп — прим. «Знай.иа»), я думаю, люди просто пишуть щось, і я не знаю, чому», — поділився думками Арнольд про чутки навколо франшизи «Термінатора» і загрози припинення продовження фільмів. Він також зазначив, що з нетерпінням чекає, коли зніметься в новому "Термінаторі".

У березні портал New York Daily News з посиланням на джерело повідомило, що Шварценеггер більше не буде зніматися в новому «Термінаторі» і що майбутнє самої франшизи перебуває під загрозою. Кінопродюсер Девід Еллісон спростував інформацію про те, що «Термінатор» не отримає продовження.

Новина про те, що новий "Термінатор" буде без Арнольда Шварцнеггера, а майбутнє франшизи фільму під. загрозою, поширив портал New York Daily, однак кінопродюсер Девід Еллісон спростував інформацію про кінець "Термінатора".

Портал "Знай.ua" повідомляв, що Universal опублікувала трейлер нової "Мумії" із Томом Крузом