Художник з російського Красноярська Василь Слонов підготував цілу колекцію ватників у рамках проекту "Ватники Апокаліпсису".

Як повідомляє він на своїй сторінці у Facebook, виставка відбудеться 18 вересня у центрі "Винзавод" у Москві.

Останніми роботами стали ватні ласти, плавки і купальник. Раніше Слонов уже створив низку скандальних арт-об'єктів для проекту.

Фотографії своїх робіт митець постійно публікує на своїй сторінці у соціальній мережі. Попередніми роботами його стали "Ватамобіль" (автомобіль у великій ватній ушанці), "Сад ватних каменів".

Іншими об'єктами стали "Пилаватна", "Ватний сніданок" та інсталяції "Ватна конспірологія на трьох" та "Ватний лісоповал".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Вата – наріжний камінь у фундамент російської національної ідеї. Вата як головна складова цивілізаційної ідентичності, вата – як ознака", - написав він.

Читайте також: Політична карикатура від Сергія Йолкіна: санкції і Путін

Нагадаємо, що 20 липня російський художник Федір Павлов-Андрійович прийшов на костюмований фестиваль Midsummer Night's Dream 2015 у Москві абсолютно голим.