Американські вчені виявили, що текстові повідомлення краще впливають на відносини двох закоханих, аніж голосові повідомлення. Результати дослідження свідчать, що саме через текст краще передаються емоції.

Вчені Алан Денніс із університету Індіани та Тейлор Велс із Каліфорнії провели експеримент за участю 79 пар, результати якого опублікувало видання Computers in Human Behavior. Вони виявили, що електронні повідомлення та смс викликають тепліші почуття у закоханих та більше приємних емоцій.

Річ у тім, що при створенні текстового повідомлення, людина намагається більш ретельно підбирати слова та символи. Таким чином в неї краще виходить зробити приємно своїй половинці. Під час запису голосового повідомлення у людини менше шансів зробити ідеальний зміст.

Читайте також: У Google пояснили, чому змінили логотип (відео)

Таким чином, вчені рекомендують віддавати перевагу саме текстовим повідомленням задля покращення відносин. Особливо це стосується тих пар, які далеко один від одного довгий час.

Популярні новини зараз
Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще