В Мережі набирає популярності новий музичний хіт, який створив відомий відеоблогер із ніком Enjoykin. На відео, яке опублікував на своєму каналі, він висміяв недосконале володіння англійською мовою міністра спорту РФ Віталія Мутка та його "російський" акцент.

На промову Мутка, яку він виголосив на одному з офіційних заходів, відеоблогер наклав музику та цікавий відеоряд, що перетворило невдалий виступ політика на музичний хіт.

Читайте також: Батько вирвав зуб доньці, причепивши його до беспілотника (відео)

За кілька годин відеозапис From My Heart переглянули більше 60 тисяч юзерів.

Нагадаємо, американець Енді Джордж, який веде популярний блог на YouTube "Як створити все", провів цікавий експеримент. Він вирішив створити бургер з самого початку, тобто самому зробити кожен інгредієнт з найпершого етапу його виготовлення.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще