У Нью-Йорку на аукціоні Sotheby's продали пляшку шампанського Krug Private Cuvee 1915 року за 116 тисяч 375 доларів, пише Інтерфакс.

Покупець вишуканого напою побажав залишитися невідомим. Крім цього, в суму покупки увійшла поїздка на два дні для чотирьох осыб в регіон виноробства Франції Шампань. Під час поїздки покупець столітнього ігристого вина спільно зі своїми супутниками зможуть побувати у винних льохах, в яких зберігався даний лот з моменту виробництва.

Крім того, відвідувачам буде запропоновано спробувати кілька інших дорогих напоїв, які виробляє будинок Krug.

Читайте також: Годинник Черчілля пішов з молотка за €670 тисяч

Нагадаємо, що дім шампанських вин Krug почав свою роботу в 1843 році під керівництвом німця Йохана Йозефа Круга. Донині будинком керує шосте покоління сім'ї Круг, незважаючи на те, що з 1999 року фірма належить Louis Vuitton - Moёt Hennesy.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще