Американка Мелісса Хаффман зняла відео, на якому в небі над Флоридою поруч із Сонцем видно загадкову кулю, що світиться.

Вона виклала ролик на YouTube ще два тижні тому. За цей час його подивилися майже півмільйона користувачів.

За словами Хаффман, вона помітила кулю під час прогулянки. Деякі користувачі, у тому числі й автор відео, вважають, що на відео потрапила міфічна планета Нібіру або планета Х.

Читайте також: Піраміди Єгипту вперше досліджуватимуть космічними променями

За даними дослідника Захарії Сітчина, ця планета, яка рухається по Сонячній системі за своєрідною орбітою, описана ще в стародавніх шумерських текстах. Її символ - крилатий диск, який зустрічається в міфології багатьох народів Стародавнього Сходу. На думку Сітчина, на Нібіру мешкають високорозвинені розумні істоти, яких шумери називали аннунаки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Втім, деякі користувачі відзначають, що загадкова куля, яку вдалося зняти жительці Флориди - це рідкісне атмосферне явище, яке називають паргелій або "несправжнє сонце".