Вісім мільйонів пелюсток впало над невеликим містечком в Коста-Ріці.

Як повідомляє видання Сulturainquieta, це дивне явища є частиною маркетингової кампанії, яку проводить Sony в партнерстві з рекламним агентством McCann і фотографом Ніком Міка.

Повінь містечка вісьмома мільйонами пелюсток - нелегке завдання. Два тижні витратила команда організаторів на те, щоб зібрати найяскравіші різнокольорові квітів і листя. У загальній складності вага незвичайного дощу становить 3,5 тонни. Крім того, були створені спецеффекти, що демонструють вулкану і цунамі з пелюсток, які повністю накрили містечко.

Читайте також: Фотограф розкрив таємницю "свічки небіжчика" у Франції (фото)

Чому було використано саме вісім млн? Саме стільки пікселів в екрані телевізора 4K. Відео було створено спеціально, щоб показати чіткість і яскравість зображення.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще