Президент США Барак Обама зізнався, що серіал "Гра престолів" - одне з його улюблених шоу на телебаченні. Він розповів про це в інтерв'ю виданню GQ. Обама також зазначив, що персонаж, який йому подобається в епопеї, - карлик Тіріон.

Президент пояснив, що практично не запам'ятовує імена героїв "Ігри престолів". "Для мене це головна проблема. Я пам'ятаю обличчя і, коли дивлюся, розумію, що відбувається. Але якщо десь читаю огляд серіалу, то можу згадати тільки ім'я Джона Сноу, бо можу вимовити "Джон Сноу"", - сказав він.

Читайте також: Джордж Мартін пояснив походження мему "Зима близько"

Тіріон Ланністер - один з ключових героїв "Ігри престолів", який з'являється майже у всіх епізодах всіх п'яти сезонів серіалу. Його грає актор-карлик Пітер Дінклейдж. За цю роль він двічі отримав премію "Еммі" і один раз - "Золотий глобус".

Напонім, що шостий сезон "Ігри престолів" стартує на HBO в квітні 2016 року.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще