Інтернет-користувачі запустили хештег #JeSuisDiesel на честь поліцейського собаки-вівчарки, що напередодні загинув під час антитерористичного рейду в передмісті Парижу.

Про це повідомляє "Єдність".

До акції пам'яті люди по всьому світу залучають своїх домашніх улюбленців.

Семирічний Дизель загинув 18 листопада під час ранкового штурму будинків у Сен-Дені, де переховувалися підозрювані в організації терактів у Парижі.

Як зазначає місцева поліція, Дизеля відправили перевірити другий поверх будинку, де переховувалися злочинці. Побачивши собаку, терористка, що ховалася в будівлі, привела в дію пояс смертниці і загинула, разом вбивши і пса.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: ЗМІ оприлюднили фото смертниці з Парижа (фото)

Користувачі соцмереж стали публікувати фотографії своїх тварин, супроводжуючи їх хештегом #JeSuisChien and #JeSuisDiesel, щоб вшанувати пам'ять собаки. По усьому світі Дизеля називають героєм.