Набережночелнінский крановий завод випустив ролик із кадрами знімального процесу. Вони готують до нового року новий пікантний календар.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Професійних моделей замінили звичайні співробітниці підприємства. Судячи із відео, вони будуть у календарі напівоголені", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Мілевич в спортзалі накачала пікантні частини тіла (відео)

Згідно інформації, на офіційному сайті заводу з'явилася січнева сторінка календаря на майбутній рік.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На ній менеджер відділу продажів Ірина однією рукою прикриває груди, іншою тримає сорочку. Знімок підписали фразою "Для постійних клієнтів і сорочки не пошкодуємо!".

Під девізом "Краса врятує світ" завод щороку випускає еротичні календарі.

Все почалось у 2008 році, коли для участі у фотосесіях запрошували тільки одну дівчину. Із 2010-го кожну сторінку календаря стали прикрашати різними моделями.

У 2015 році разом з працівницями заводу у зйомках брали участь собаки, за рік до цього співробітниць одягли у "сукні із молока".