Вчора популярний гурт "Океан Ельзи" презентував кліп на нову пісню "Мить".

Сторінка групи Facebook повідомила про деталі створення пісні, яку так довго готували для фанатів.

Автор тексту та виконавець Святослав Вакарчук розказав, що не звик розповідати про те, як пише пісні, проте наважився розповісти про "Мить", адже вона для нього особлива.

Автор розповів, що його надихнули події АТО на нову творчість, від якої він хотів відпочити після міжнародного туру щодо 20 річчя гурту.

Вакарчука вразили події на сході країні, які відбувались у лютому 2015 року, коли лунали невтішні новини про поранених та загиблих. Після чергових новин Вакарчук сів за стіл з гітарою та майже створив нову композицію.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Далі він відвідав шпиталь, у якому познайомився з бійцем, якому відірвало руку та ампутували дві стопи, адже він пролежав чотири дні на морозі, коли колеги по службі померли. Вакарчук був вражений до глибини душі його мужністю, коли після втрати кінцівок хлопець посміхався.

"Не можна втрачати надію. Не можна здаватися до останньої миті", - каже фронтмен гурту.

Вакарчук написав останній рядок пісні, яку презентували у відео слухачам.

"Просто шикарно!!!! Щиро дякую за пісню й прекрасне виконання!!! Немає слів", - пише Анна Глуха.

" Одна з кращих робіт! Славко, іди в Президенти!!! Може тоді в нас толк буде! Побільше б таких людей як ти", - пише Олег Навратюк.

"Поклон из Болгарии!", - пише фанатка з Болгаріїї Десіслава Йованович.

Читайте також: На концерт Вакарчука кожні 13 хвилин продавали один квиток

Нагадаємо, що навесні "Океан Ельзи" на НСК "Олімпійському" презентують новий альбом.