У графстві Ноттінгемшир (Англія) злодії проникли в будинок звичайної сім'ї, вкрали два ноутбуки і трохи готівки.

Про це пише Joinfo.ua.

Коли господарі повернулися додому і побачили розбитий акваріум, то вирішили, що їх рибка Фредді мертва.

Однак на їх здивування, домашня улюблениця плавала в раковині на кухні. Як стало відомо, злодії випадково розбили акваріум під час пограбування. Зловмисники набрали води в кухонну раковину і запустили туди рибку.

Читайте також: Флоридський алігатор упіймав та зжер грабіжника

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Злодії залізли в наш будинок через гроші, а не заради того, щоб нашкодити тварині або дитині. Ймовірно, вони знали, що наша власність застрахована, і ми згодом отримаємо компенсацію. Але ніхто не повернув би нам Фредді - ось чому, на мою думку, вони врятували його", - розповіла господиня дому.

Також вона додала, що родина хоче повернути домашні фото, які були на одному з вкрадених ноутбуків. За її словами, втрачати пам'ятні знімки особливо шкода.