Американські студенти тепер можуть одержати вчений ступінь по піці. Це стало можливим завдяки співпраці мережі піцерій Pizza Hut та Міського університету Манчестера.

Про це пише Mashable.

На лекціях 1500 слухачів протягом п'яти років будуть вивчати всі етапи виробництва інгредієнтів і приготування страви.

Повідомляється, що під час навчання студентам розкажуть про піцу все. Після закінчення університету вони зможуть зробити кар'єру у сфері ресторанного бізнесу. Представник піцерій Pizza Hut розповів, що слухачі лекцій зможуть працювати в мережі закладів.

Вони отримуватимуть мінімальну заробітну плату - 5,3 фунта стерлінгів для 18-20-річних і 6,7 фунта для 21-річних. Терміни та умови вступу на курс ще не оголосили.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Розклад програми навчання піцерії буде відрізнятися від раніше запропонованих KFC і McDonald's.

Читайте також: Українка організувала доставку вареників у Парижі

"У число предметів будуть включені курси для роботи випускників в індустрії гостинності: від виробництва їжі до фінансового аналізу", - написав People Magazine.

Раніше 22-літній мешканець Тoмcкa вирішив зв'язати себе незвичайними узами шлюбу і влаштував весільну фотосесію. Ідeя одружитися на піці спала йому на думку після того, як він зрозумів, що втомився від самотності.