Фотограф із Канади Дон Комаречка має дуже цікаве хобі. Завдяки макрозйомці він робить знімки сніжинок, які кружляють над його рідною країною, та ділиться ними із шанувальниками.

Для будь-кого з нас сніг є головним атрибутом Нового року. Але мало хто знає, наскільки різними та красивими можуть бути сніжинки. Іноді вони настільки вражають своєю красою, що здається, їх спеціально виробляв витончений ювелір.

Комаречка також здивований красою своїх робіт. Він навіть випустив книгу Sky Crystals: Unraveling the Mysteries of Snowflakes. У ній можна побачити повну колекцію робіт автора, а також дізнатися про деякі тонкощі роботи фотографом.

Канадець стверджує, що на створення однієї фотографії він витрачає близько 4 годин. Все, що йому потрібно для цього, - це рукавички, фотоапарат, талант та сніг. Вартість його книги сніжинок складає 50 доларів.

Читайте також: Сніг у Харкові потрошив машину копів (фото)

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Сніг - це, звичайно ж красиво, але коли в міру. Після першого цього року снігу у Харкові сталася справжня катастрофа. Місто не могло нормально функціонувати кілька днів.