Архітектор з Нью-Йорка Марк Фостер запропонував місцевій владі прикрасити найкрасивіший район міста Мангеттен 102-поверховою будівлею. Вона дещо контрастує з іншими будинками Нью-Йорка, адже виконана у стилі фентезі.

Фостер вже створив 3D проект потенційного хмарочоса. Він запевняє, що саме фентезі фільми та серіали надихнули його на проектування будинку. Будівля названа на честь Кхалісі - однієї з головних героїнь "Гри престолів".

Автор проекту зазначив, що Кхалісі матиме цікаві місця для туристів. На 68 поверсі хмарочосу він розташує розважальний центр з магазинами, ресторанами та розкішним балконом з панорамою на увесь Нью-Йорк.

Відомо, що вартість цієї будівлі буде дуже високою, але ця інвестиція стане золотою жилою для багатіїв. "Гра престолів" є найпопулярнішим серіалом у світі і, можна не сумніватися, кожен фанат поставить собі мету хоча б раз у житті піднятися на вершину Кхалісі.

Читайте також: Серіал "Гра престолів" шокувала фанатів постером нового сезону (фото)

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Нещодавно у своїй любові до фентезі-серіалу зізнався сам Барак Обама. Серед усіх персонажів більш за всіх йому симпатизує Тіріон Ланністер.