Триває неофіційне змагання головних світових мегаполісів на найоригінальнішу різдвяну ялинку. У цих перегонах свій хід зробила і життєлюбна Бразилія. Там у Ріо-де-Жанейро в місцевому озері Родріго-ді-Фрейтас напередодні Різдва встановили величезну плавучу ялинку, пише ВВС.

Подивитися на святковий феєрверк та салют з нагоди відкриття зеленої красуні зібралися близько 200 тисяч людей.

В Ріо ялинку на воді встановлювали вже раніше. Вперше плавуче різдвяне дерево встановили у місті 20 років тому. Хід настільки сподобався, що з того часу є улюбленим символом свят для бразильців.

До речі, в цьому році ялинка в Ріо потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Заввишки 85 м та вагою 350 тонн вона стала найбільшим святковим плавучим деревом в історії.

Читайте також: Одесити замість ялинки прикрасили корову (фото)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Зустріч Різдва та Нового року в Ріо-де-Жанейро – один з найулюбленіших туристичних маршрутів взимку. Одне з головних видовищ – це традиційний новорічний феєрверк на набережній Копакабана.