Завтра в українських кінотеатрах стартує фільм "Зоряні війни. Пробудження сили ".

Аdme підібрав фотографії акторів, які знімалися в частинах саги з 1980 року по 2005. Вони не обмежилися складом конкретного року і показали весь склад.

У 1980 році зняли "Зоряні війни. Епізод 5: Імперія завдає удару у відповідь". На фото можна побачити Марка Хемміла, який 35 років тому зіграв молодого джедая Люка Скайуокера.

Йому компанію склав Харрісон Форд, який зіграв Хана Соло в 1980, а принцеса Лея з не втратила чарівної посмішки.

У фоторепортажі показали Чуббаку через 30 років, якого зіграв Пітер Мейх'ю, а також роботів-помічників R2D2 (у ролі Кенні Бейкера) і Сітріпіо (Ентоні Деніелс).

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Наталі Портман (Падме Амідала) зіграла в двох епізодах, почала з "Зоряні війни: Епізод I. Прихована загроза" в 1999 році, компанію їй склав Ієн Макгрегор.

У 2002 році до них приєднається Хейден Крістенсен, який зіграв Енакіна Скайуокера в "Зоряні війни: Епізод II. Атака клонів". У третьому єпізоде 2005 імператора Палпатіна грає Іен Макдайармід.

Читайте також: У США показали "Зоряні війни: Пробудження сили" (фото)

Нагадаємо, що новій частині легендарних "Зоряних війн" прогнозують збори в мільярди доларів.