Перемогу в щорічному конкурсі "Міс світу" в 2015 році здобула представниця Іспанії Мірейя Лалагуна Пройо.

Про це інформує Twitter конкурсу.

Варто відзначити, що іспанки раніше ніколи не перемагали на конкурсах "Міс світу". Віце-міс стала росіянка Софія Нікітчук, а на третьому місці розмістилася дівчина з Індонезії - Марія Харфанті.

Читайте також: "Королевою Харкова" стала дівчина з унікальним ім'ям (фото)

Україну на конкурсі представляла "Міс Україна-2015" Христина Столока. Відомі хореографи Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар готували для українки національний танець. Дизайнером сукні стала Катерина Лукашик.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, з 14 грудня 2014 титул головної красуні планети належав 22-річній південноафриканкою Ролин Страусс.

Нагадаємо, в Лас-Вегасі, де проходить шоу "Міс Всесвіту" 2015 наша учасниця Ганна Вергельска вразила всіх своїм вбранням, в якому буде виходити на конкурсі національних костюмів. Вихід буде ефектним - з рушником та в одязі українських дизайнерів. Використане у вишивці і стилізованому рушнику Дерево Життя символізує силу, натхнення і волю, а червоні деталі - любов до світу.
Сукню дизайнерів SVITLO прикрашає вишивка золотистого кольору, розшита камінням і бісером.