Італійський режисер порнографічних фільмів Аксель Браун відомий своїми косплеями та пародіями на відомі фільми. У 2012 році 49-річний творець мистецтва зняв черговий шедевр за мотивами першої трилогії "Зоряних війн".

Певна річ, Браун трохи прогадав з часом, але він все одно пожинає плоди абсолютного рекордсмена за касовими зборами. Одразу після прем'єри сьомого фільму "Зоряні війни" стрічку італійця почали купувати на 500% більше.

"Збільшення продажів порнографічних 'Зоряних війн' почалося ще у листопаді. Але після прем'єри розпочався справжній бум", - розповів виконавчий директор сайту для дорослих Джефф Діллон американським журналістам.

Цікаво й те, що фільм "Зоряні війни ХХХ" є одним з найдорожчих за усю історію кінематографу. Аксель Браун витратив на його створення 11 млн долларов. Ці кошти пішли не лише спецефекти, а й на гонорари кваліфікованим акторам. Роль принцеси Леї виконує успішна акторка Еллі Хейз.

До речі, у фільмі також присутні Хан Соло, Люк Скайвокер, Дарт Вейдер та навіть Чубакка. Усі ці герої вступають у типовий для подібних фільмів контакт з принцесою Леєю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Читайте також: Новий епізод "Зоряних війн" зібрав $250 мільйонів за добу

Нагадаємо, британська компанія з виробництва іграшок для дорослих також вдало скористалась трендом. Вона випустила презервативи з зображенням Дарта Вейдера та Магістра Йоди.

Цікаво, що у колекції Брауна є ще кілька пародій на популярні фільми. Можна подивитися на дівчину-Халка, Бетмена, Росомаху та інших героїв коміксів у досить незвичних сценах.

Повністю цензурний трейлер фільму можна подивитись хоч зараз.