Сьогодні в Лас-Вегасі пройде фінал конкурсу "Міс Всесвіт".

Як повідомляє joinfo.ua, конкурсантки вирішили показати свою природну красу і показали свої обличчя без макіяжу. Фото вони опублікували на своїх профілях в соціальних мережах з хештегом #ConfidentlyBeautiful.

На фото можна помилуватися на українку Анну Вергельскую, яку вибрали онлайн голосуванням, щоб не проводить урочистостей в той час, як йде війна.

Свої фото демонструють конкурсантки з Перу, ПАР, Аргентини, Еквадору, Індонезії та Гани. Багамських островів, Домініканської Республіки і Гаїті.

Читайте також: Вперше за 43 роки обрали Міс Ірак

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що вчора вибрали "Міс світу" 2015. Найкрасивішою дівчиною в цьому конкурсі стала іспанка Мірейя Лалагуна Пройо. Друге місце посіли росіянка Софія Никитчук, а українка не увійшла навіть до двадцятки найкрасивіших дівчат світу.