Наші домашні улюбленці часто дуже люблять пустувати. Однак зазвичай їхні пустощі не призводять до плачевних наслідків, або, принаймні, їх вдається вчасно зупинити.

Однак з приходом новорічних і різдвяних свят характер поведінки котів та собак чомусь змінюються. Новорічні ялинки, яскраві іграшки, гірлянди, різноманітні дощики, - всі ці атрибути свята раптом стають злісними ворогами для братів наших менших.

Мабуть, не знайдеться кота, який хоча б раз в своєму житті не розбив новорічну іграшку, і це – далеко не найстрашніший його "злочин".

Повалені новорічні ялинки, розтерзані собаками подарунки, почавлений новорічний дощик, розбиті іграшки та поламані гірлянди виглядають немов справжній апокаліпсис, який наступив після нерівного бою тварин та новорічних ялинок.

Читати також: Українська котяча армія на передовій (фото)

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Вчені кажуть, що котів та собак приваблює яскравість та блиск іграшок, а також тварини просто обожнюють ялинки.

Кругла форма іграшок нагадує тваринам м'яч чи клубок, з яким можна побавитись.

Напередодні новорічних свят, захисники тварин попереджають про доцільність нагляду за тваринками, адже від скла розбитих іграшок та дощику, який проковтнули, у тварин можуть початися проблеми зі здоров'ям.