Стівен Сіммонс протягом двох років відвідує найкрасивіші місця Америки разом зі своїм котом Бурманом.

Про це пише Daily Mail.

Господар і домашній улюбленець разом підкорюють гори, вулкани і озера. Чотирилапий мандрівник, як і його господар, вже не уявляє свого життя без подорожей.

За цей час Сіммонс і Бурман стали справжнім зірками в Instagram.

Нинішній улюбленець соцмереж кіт Бурма колись був бездомним. Господар Стівен Сіммонс підібрав восьмимісячного малюка на вулиці взимку 2013 року. Тепер вихованець супроводжує господаря у всіх його походах, незважаючи на сніг, дощ і вітер.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: Новозеландський кіт приніс додому пакет з марихуаною

"Подорожі - мій спосіб життя. Це все, що я міг запропонувати коту. Для мене сходження - це щось на зразок віддушини. Гори необхідні мені, як повітря. Це дивно, але виявилося, що для Бурми підкорення вершин не становить жодних труднощів. Таке відчуття, що крутий підйом у гору заввишки більше 4 кілометрів для нього нічим не відрізняється від звичайної прогулянки в лісі", - ділиться своїми спостереженнями Стівен.