Винахідливий хлопець Ешлі Йєйтс перетворив старий сарай у домашній кінотеатр - пише 4tololo.

Після вдалого втілення своєї ідеї Ешлі вирішив пропонувати послуги по зведенню міні-кінотеатрів і відкрив свою справу під назвою "The Torii Cinema Company".

Хлопець принципово не займається великими маєтками, а будує лише невеликі сарайчики на задньому дворі. Зовні вони виглядають непримітно, проте їх інтер'єр викликає захоплення.

У власний "сарайчик" Ешлі вмонтував сім справжніх крісел з кінотеатру, 94-дюймовий екран, 3D-кінотеатр. У кімнаті чарівно підсвічується стеля, і налаштований звук Dolby Surround 5.1.

Читайте також: Дзеркало робить селфі і спостерігає за будинком (відео)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Компанія Йєтса пропонує клієнтам 3 варіанти побудови сарайчика-кінотеатру: бронзовий - $14 тисяч, срібний - $26 тисяч і золотий - $37 тисяч.

Ціни на зведення кінотеатрів залежать від їх розмірів і технічного начиння. Наприклад кінотеатр, який зображений на фотографіях, відноситься до розряду "золотого" варіанту.