Ось уже два місяці центр з продажу квитків китайської лотереї "Фуцай Шуансецю" розшукує щасливчика, який виграв 22,65 млн юанів ($ 3,9 млн).

Як повідомлялося раніше, 10 листопада 2015 була проведена лотерея з призом в 3,9 мільйона доларів. Після підбиття підсумків було виявлено, що квиток з виграшного комбінацією придбаний в місті Дунгуань. Але сам його власник досі не знайдений.

11 січня був останній день, коли у відповідності з правилами лотереї можна було забрати грошовий приз. Співробітники центру цілий день чекали людину, яка придбала виграшний квиток в міському пункті лотереї, - повідомляють ЗМІ.

Читайте також: Найбагатші люди світу збідніли на $200 млрд

Але величезна сума грошей так і залишилася неодержаною.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ця сума стала рекордною в історії китайської лотереї, за якої ніхто так і не прийшов.

Зараз вона вже переведена в фонд благодійності та буде використана для потреб інвалідів, сиріт, людей похилого віку та інших малозабезпечених жителів країни, для яких і проводиться ця лотерея.