Телеведуча і дружина відомого режисера Андрія Кончаловського Юлія Висоцька вразила шанувальників несподіваною зміною зачіски. Раптово для всіх Юля позбулася білявого волосся, повідомляє ТСН.

Свій новий образ жінка продемонструвала у власній передачі "Ранок з Юлією Висоцькою", в якій розповідає про здоровий спосіб життя. Своєму співведучому Джемалю Тетруашвілі Висоцька у відповідь на комплімент щодо нового іміджу сказала, що такі кардинальні зміни їй також подобаються.

Шанувальники зірки були вражені таким її кроком і міркують в мережі над його причинами. Існує версія, що Юлія відрізала волосся заради ролі в новій кінодрамі свого чоловіка Андрія Кончаловського про Велику Вітчизняну війну під назвою "Рай".

Відзначимо, днями з'явилася інформація про погіршення стану здоров'я спільної дочки подружжя Маші, яка в 2013-му постраждала від жахливої аварії. Недавнє поліпшення самопочуття дівчинки, на жаль, виявилося тимчасовим. При цьому її зіркові батьки утримуються від будь-яких коментарів з цього приводу.

Читайте також: Петросяна перевірили на любов до України (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаємо, в жовтні 2015 року повідомлялося, що дочку Кончаловського і Висоцької відключили від апаратів підтримки життєдіяльності. На думку лікарів, Машу чекає тривалий процес відновлення здоров'я, проте, її "козирем" при цьому є юний вік. Саме він повинен сприяти швидкій реабілітації дівчинки.