Бути немовлям круто, адже не треба ні про що піклуватися та думати, окрім власного комфорту. Але як досягти цього комфорту, якщо людина ще не вміє розмовляти? Американський виробник дитячих товарів придумав цікавий спосіб.

Компанія Kolcraft створила нову модель дитячої коляски і вирішила зробити її рекламу в центрі Чикаго. Виробники створили гігантську копію, в яку влізе навіть габаритна доросла людина. Кожен мешканець міста міг покататись на диво-витворі та відчути, як буде комфортно його дитині.

Охочих покататись на колясці виявилось немало. Були випадки, коли навіть діти возили своїх батьків, а ті отримували насолоду. Реклама зробила свою справу - одразу після тест-драйву в магазині Kolcraft з'явились перші покупці.

Виробники зазначили, що гігантська коляска не продається, але компанія регулярно проводитиме тест-драйв. Наступний відбудеться також у Чикаго 7 червня.

Читайте також: Рис шкідливий для немовлят

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, американські вчені виявили, що один з найпопулярніших продуктів шкідливий для маленьких дітей. Виявляється, рисом не бажано годувати дітей до 1 року.