Психологи із Пекінського педагогічного інституту вияснили, що рівень достатку та фінансовий показник є дуже важливий для чоловіків при виборів партнера, крім того, ті чоловіки, які мають гроші у достатній мірі відчувають себе впевненими і легко погоджуються на статеві контакти, на відміну від тиж у кого їх не має.

Відтак, участь у першому експерименті взяло 182 добровольці. Їм роздали монети, після чого їх поділили на дві групи: заможні і бідні. При цьому добровольці були переконані, що кількість монет відображає реальний достаток учасника. Учасників експерименту просили оцінити задоволення як своїм достатком, так і привабливістю свого партнера. Про це пише журнал Frontiers in Psychology.

Читати також: Як зрадники поводяться в ліжку

Виявилося, що заможні чоловіки в меншій мірі були задоволені сексуальною привабливістю своїх нинішніх партнерів і були більш зацікавлені в короткострокових відносинах, ніж ті, хто вважав, що їх достаток невисокий. Проте жінки, які вважали себе багатими, не завищували свої вимоги щодо зовнішності чоловіків.

У другому експерименті брали участь 56 осіб. Добровольців просили уявити себе в достатку або бідності, після чого їм показували фотографії привабливого людини протилежної статі і говорили, що вони зможуть зустрітися з ним або з нею. Учасник запрошувався в кімнату, де було кілька стільців, і йому пропонувалося сісти на будь-який з них. При цьому випробуваному вказувався стілець, де буде сидіти людина на фотографії.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Результати показали, що багаті люди виявлялися більш схильними взаємодіяти з привабливою людиною протилежної статі, ніж ті, хто ставився до менш заможного класу. При цьому більше чоловіків, ніж жінок, з обох груп воліли сідати на місця, що знаходяться поруч зі стільцем, де, на їхню думку, повинен був сидіти приваблива особа протилежної статі.