Після опитування американських вчених серед 500 подружніх пар в віці від 18 до 50 років, експерти зробили висновок про те, що ранковий секс прискорює процес кар'єрного зростання. Секс в ранкові години покращує настрій, заряджає енергією, бадьорістю на цілий день і завдяки цим факторам покращується працездатність.

Респонденти відповіли на питання, що стосуються їхнього особистого життя і успіхів в кар'єрі. Вчені змогли дізнатися про життєві пріоритети, після чого проаналізувавши їх, науковці прийшли до несподіваних висновків. Виявляється, кар'єрний ріст людини і якість інтимного життя тісно пов'язані.

Опитування сімейних пар показав, що ранковий секс практикують 70 відсотків з числа тих, хто розповів про своє особисте життя. Резиденти займали високі посади з більшим окладом, ніж ті опитані, які не займається сексом вранці віддаючи перевагу сну.

Дослідники довели, що регулярні заняття любов'ю здатні позбавити від головної болі, мігрені. Але як виявилося, що в цьому випадку секс після пробудження приносить більше користі чоловікам, ніж жінкам. Вчені поки що не можуть пояснити цей факт.

Секс не тільки позитивно впливає на кар'єрне зростання, але і покращує загальне самопочуття, стимулює кровопостачання всіх внутрішніх органів, зміцнюють імунітет.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Сімейні пари, які як мінімум три рази в тиждень в ранковий час займаються сексом мають фінансовий прибуток на 4,5 відсотка вище, порівняно з тими, хто не виявляє такої активності в інтимному плані.
Психологи так само підтвердили цей факт, зазначивши, що ранковий секс дає можливість процвітати в розвитку кар'єри.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що німецькі вчені з Центру медичних досліджень прийшли до висновку, що регулярний секс робить людей кмітливішими.