У вівторок, 9 травня, в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів в Турині місцевий Ювентус прийме французький Монако.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд у Франції завершилася впевненою перемогою підопічних Массіміліано Аллегрі (2:0). У тому матчі дублем відзначився форвард Старої синьйори Гонсало Ігуаїн.

Ювентус - Монако: Статистика зустрічей

Цього року вийшло так, що другі поєдинки Ліги чемпіонів практично не залишають шансів аутсайдерам протистоянь. І Атлетіко, і Монако програли свої перші зустрічі, і тепер тільки чудо може допомогти цим двом колективам вийти у фінальний раунд турніру. Однак, ще не все втрачено, а Монако - якраз та команда, якій під силу зробити неможливе і пройти Ювентус.

Монегаски вже перебували в схожій ситуації в стартовому раунді плей-офф, коли поступилися в першому матчі на виїзді Манчестер Сіті (3:5), а вдома взяли реванш (3:1). На цей раз, правда, забити Ювентусу у французькому матчі підопічним Леонарду Жардіма так і не вдалося, та й суперник грає в обороні набагато надійніше всіх попередніх супротивників Монако.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ювентус - Монако: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

Ювентус в цьому сезоні Ліги чемпіонів демонструє високий клас гри в захисті. Чемпіон Італії не пропустив жодного (!) голу в поточному розіграші плей-офф, а за весь турнір в 11 матчах суперники Юве лише двічі зуміли пробити Джанлуїджі Буффона. Безумовно, надійний захист і є головним козирем італійського гранда, однак, варто відзначити, що і в двоматчевому протистоянні з Барселоною, і в першій зустрічі з Монако, туринців супроводжувала вдача, адже їх суперники не використали безліч шансів забити.

Монако відступати вже нікуди. З перших хвилин матчу на Ювентус Стедіум команда Жардіма, швидше за все, полине атакувати в надії забити швидкий гол. А ось у Массіміліано Аллегрі є над чим подумати перед матчем-відповіддю. Ювентус може, як засісти в оборону і діяти на контратаках, так і відразу ж задавити суперника з перших хвилин, як це було у Франції.

Очні зустрічі Монако і Ювентуса почалися з 1998 року. З тих пір команди зіграли між собою п'ять матчів. Три рази перемагала Стара синьйора, один - монегаски, і одна зустріч закінчилася внічию.

Ювентус - Монако: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

На передматчевій прес-конференції, яка пройшла в понельнік ввечері, наставник Монако похвалив своїх підопічних за те, чого вони вже досягли в цьому сезоні. Однак Леонарду Жардім все ще вірить, що вийти в фінал цілком реально, а його команда може зробити диво у другій зустрічі. Його візаві, Аллегрі, вважає, що Ювентусу, для того, щоб пройти далі, потрібно зіграти ще краще, ніж в першій зустрічі. Крім того, коуч Старої синьйори відмітив атакуючий потенціал суперника і назвав це головним козирем монегасків.

Обидві команди підходять до очної зустрічі практично без серйозних кадрових втрат. У складі Юве в домашній зустрічі зможе вже вийти Самі Хедіра, який пропускав перший матч через перебір жовтих. У Монако участі в туринському матчі може не прийняти основний захисник команди Бенжамен Менді, який ще не встиг повністю відновитися від пошкодження. Однак, швидше за все, до матчу з Юве лікарі команди повинні встигнути поставити на ноги гравця збірної Франції.

Орієнтовні склади:
Ювентус: Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні, Алекс Сандро - Пьяніч, Хедіра - Дані Алвес, Дібала, Манджукіч - Ігуаїн.
Монако: Субашич - Менді, Жемерсон, Глік, Сідібе - Бернарду Сілва, Фабіньо, Бакайоко, Лемар - Мбаппе, Фалькао.

Нагадаємо, що матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Ювентус - Монако відбудеться 9 травня в Турині. Український глядач зможе його подивитися на телеканалі Футбол 1. Початок - 21:45.

Будемо сподіватися, що другий матч в протистоянні Ювентуса і Монако не стане простою формальністю, а команди продемонструють яскравий атакуючий футбол і порадують уболівальників забитими голами. Хочеться вірити, що у французької команди все ще є шанси на вихід у фінал.

Прогноз Знай.uа - 2:2.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, в поєдинку Ювентус - Монако букмекери віддають перевагу туринському клубу.

Фото: Getty Images