Відомі музиканти прокоментували смерть легендарного музиканта Чака Беррі.

Про це повідомляє Rolling Stone.

Кіт Річардс і Ронні Вуд – знамениті гітаристи The Rolling Stones, позначили смерть музиканта, як кінець епохи. Адже Беррі був одним із засновників рок-н-ролу і зробив величезний внесок у сучасну музику.

"Він був не тільки блискучим гітаристом і виконавцем, але, головне, він був професійним композитором. Його пісні будуть жити вічно. Він освітив наші юнацькі роки, і вдихнув життя в наші мрії стати музикантами", — розповів про вплив Беррі співак Мік Джаггер.

Вокаліст The Beach Boys Брайан Вілсон підкреслив, що легендарний гітарист надихнув всіх музикантів. Любителі рок-н-ролу будуть сумувати за нього.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Чак Беррі помер 18 березня. Медики не встигли його врятувати. Причини смерті поки не розкриваються. Йому було 90 років.