Компанія ESET поскаржилась на хакерську атаку. Мільйони користувачів месенджера WhatsApp отримують посилання на новий сервіс, який надає можливість "стежити" за активністю інших користувачів.

Після завантаження "шпигунського" додатку, текст отримують ще з десяток користувачів. Після цього власник програми потрапляє на невідомий сайт, де пропонується ввести свій номер мобільного.

Таким чином, не підозрюючи у чому підступ, користувач підписується на дорого вартісне отриманні різноманітних смс-розсилок, а також вірус "заражає" гаджет рекламними розсилками.

Представники компанії звертаються з попередженням бути обережними до всіх клієнтів та повідомляють що подібних "шпигунських" сервісів немає.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", хакери вимагають від компанії Apple викуп у розмірі 75 тисяч доларів, у разі незадоволення вимог, зловмисники погрожують знищити до півмільярда аккаунтів користувачів iPhone и iPad.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще