Косметологи стверджують, що наелектризоване волосся явна ознака не здорового волосся. Наелектризовані волосся доставляють багато клопоту тому необхідно вживати заходів, щоб позбавити себе від дискомфорту і хворобливого стану волосся.

Перш ніж почати боротьбу з проблемою, потрібно з'ясувати її осередок. Наелектризоване волосся може бути ознакою надмірної сухості, нестачі вітамінів в організмі, з-за дощу, сухого вітру, головних уборів.

Косметологи змогли знайти вихід із даного становища і дали кілька порад.

1. Користуйтеся антистатиком
Його можна наносити прямо на волосся. Заміною антистатику є лак для волосся. Наносьте засіб на гребінець і проведіть по всій довжині волосся.

2. Крем
Підійде будь-який крем для рук та обличчя. Необхідно змастити їм руки, не велику кількість і проведіть по наелектризованому волоссю.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

3. Мінеральна вода
Досить малу кількість мінеральної води збризнути на волосся. Деякі використовують пиво. Ці напої допоможуть зробити волосся слухняним.

4. Пінка для волосся
Завдяки цьому засобу, волосся електризуються набагато менше. Пінка володіє антистатичним ефектом.

У більшості випадків, волосся електризуються з-за не правильного догляду. Використання фену сильно сушить волосся. В кращому разі, від сушки волосся феном варто відмовитися і давати можливість волоссю висихати природним шляхом.
Гребінець відіграє важливу роль у догляді за волоссям. Металеві та пластмасові гребінці сильно травмують волосся, тому про них краще забути замінивши на дерев'яний.
При використанні невідповідних косметичних засобів може спровокувати електризацію волосся. Підберіть підходящу шампунь, використовуйте зволожуючі маски, щоб позбавити свою шевелюру від сухості.

Домашні методи боротьби:

У народній медицині є чимало порад про те, як зробити волосся гладким і слухняним, саме в такому стані вони перестають електризуватися. Особливо ефективні в боротьбі з цим явищем маски з натуральних інгредієнтів.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що техніка шатушь створює ефект вигорілого волосся, по іншому французьке фарбування. Шатушь відрізняється від балаяж тільки самою технікою нанесення фарби на волосся. Обидва види створюють ефект натурального мелірування волосся.