Одеські захисники тварин знайшли на пляжі "Отрада" мішок із котами. Більшість тварин задихнулися. Однак деяких вдалося врятувати.

Місцеві активісти пристосували занедбану кав’ярню під своєрідний "готель" для чотириногих. Волонтери щодня приносять туди їжу, пише "Первый городской".

Але останнім часом число їх "постояльців" значно скоротилося. Напередодні зоозахисники бачили молодого чоловіка, який збирав котів у мішок.

"Ми одразу ж пішли до нього. Він довго викручувався, казав "я їх не вбиваю, всього лише збираю в мішок", але зрештою зізнався, що отримав розпорядження від дирекції канатної дороги", - розповідає очевидець Алевтина.

За словами активістів, "зачистку" від котів проводять щорічно перед відкриттям пляжного сезону. Причому, поліція щоразу закриває очі на масові вбивства тварин.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Працівники канатної дороги зізнаються: відловлюють котів за наказом директора Юрія Резнікова. За кожного вбитого "пухнастика" він видає премію - 50 гривень.

Сам керівник від журналістів відхрестився і називав звинувачення "чутками, які поширюють божевільні".

"Ви займаєтеся дурницями. Мені немає діла до котів, а ви відволікали мене від роботи питаннями про них", - додав Резніков.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", коти розповіли, що насправді люблять у людях.